Brüksel lahanası sote


Yemeğin iyisini ve kolayını yapmak birkaç prensibe dayanıyor aslında.
•İyi malzeme
•Sarımsak & soğan
•Baharat

Malzemeler

  • Brüksel lahanası
  • Tereyağı
  • Rende sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Kekik
  • Toz kırmızı biber.


 

Hazırlama

  • Lahanaları yıkayıp uzunlamasına ortadan ikiye ayırın.
  • Tereyağı koyduğunuz çelik, döküm ya da seramik bir tavaya lahanaları da koyun.
  • Tüm lahanalar tavada çevirerek her tarafı yağ olunca baharatları ilave edin.
  • Lahanalar renk alıp hafif de yumuşayana kadar pişirin. Eğer çok kurursa azıcık kaynar su ilave edin.

《Hadi sen de yap》

Yorum Ekleyin