Brüksel lahanası


Kaç Kişilik :4 kişilik
Hazırlama Süresi :5 dakika
Pişirme Süresi :20 dakika

Malzemeler

  • 500 gr brüksel lahanası
  • 1/2 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı pekmez
  • Tuz, karabiber, sarımsak tozu
  • 1 çay bardağı nar tanesi
  • Toz parmesan

Hazırlama

  • Bruksel lahanalarını güzelce yıkayın, gerekirse dışından 1 adet yaprağını çıkartın.
  • Uçlarını kesip boylamasına 2'ye bölün.
  • Pekmez, zeytinyağı, tuz, karabiber ve sarımsak tozuyla iyice harmanlayın.
  • 180 derecede ısınmış fırında 20 dakika pişirin.
  • Lahanalar ılınınca servis tabağına alın, nar ve toz parmesanla süsleyip servis edin.

Hadi sen de yap!

Yorum Ekleyin