Yoğurtlu kereviz salatası


Kaç Kişilik :4-6 kişilik
Hazırlama Süresi :15 Dakika

Malzemeler

  • 2 büyük boy kereviz (kerevizler küçükse 3 tane)
  • 2 ekşi yeşil elma (granny smith)
  • Yarım limon
  • 3 çorba kaşığı süzme yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • tuz

Süslemek için;

  • Zeytinyağı
  • Ceviz

Hazırlama

  • Kerevizlerin ve elmaların kabuğunu soyun ve rendenin geniş tarafıyla rendeleyin.
  • Üzerine yarım limonun suyunu sıkın ki kararmasın.
  • Havanda sarımsağı ezin ve yoğurtla birlikte diğer malzemelerle karıştırın.
  • Süslemek için kerevizi servis tabağına aldıktan sonra 1 kaşık zeytinyağını üzerine dolaştırın.
  • Son olarak da irili ufaklı cevizlerle süslemeyi tamamlayın.

Yorum Ekleyin